Dierenpension Ingen, Ingen

9 bezoekers hebben een review geplaatst en 4 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Ingen.

Dierenpension Ingen

De Akker 5
4031 JX Ingen
Gelderland, Nederland

Telefoon: +31 (0)344-692713
KvK: 11069291


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezenSoorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang
Diversen: Lid van Dibevo, Stichting Dierbaar

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
10.00 - 11.00
16.00 - 17.00

Zon- en feestdagen gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
9
Gemiddelde score:
8.3
Algemene Indruk:
8.0
Klantvriendelijkheid:
8.2
Diervriendelijkheid:
9.4
Indruk binnenverblijf:
8.0
Indruk buitenverblijf:
8.2
Hygiëne‎:
8.2
Ligging:
8.1
Prijs/Kwaliteit:
9.2
Plaats een review

2.3
Algemene Indruk:1.3
Klantvriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2022
anoniem
Nou we waren al een keer kennis komen maken. Het zag er heel netjes en mooi uit.vriendelijke mensen we hadden ook gezegd onze hond is 10 jaar. Maak niet uit we hebben alle leeftijden. Ze hadden hem met een soortgelijk hondje in het hok zitten.want dat is zielig alleen. Nou we zagen op instagram ons hondje op de video en in de bak met water.zo leuk en we apte ja het gaat goed hoor met Milow.wij waren zo blij we dachten nou die heeft het goed naar zijn zin,net als wij in de vakantie.Na 12 dagen gaan we hem ophalen
Ik zei nog wat leuk die video. Maar omdat wij in september ook weer 11 dagen gaan,zei ik hij staat daar al voor gereserveerd hè. Ja dat klopt zei het meisje en ze ging nog een collega halen. Ja Milow mag niet meer komen. Ik stond aan de grond genageld ik zei wat nou? Wat heeft hij gedaan dan? Nou wij hebben nog al veel werk met Milow hij plast in het hok. Ik zei hoe kan dat nou ik zei ja hij word ouder.ja mijn baas heeft die opdracht gegeven. Jullie hebben die hokken toch zo schoongespoten. Ja ik moest maar naar de dierenarts gaan misschien wel blaasontsteking. Nou plas opgevangen nee hoor geen blaasontsteking. Het kan ook stres zijn zei de dierenarts.
Die vond het ook heel vreemd dat hij niet terug mocht komen.
Dat had hij ook nog nooit meegemaakt. Die eigenaar belde nog waarom omdat onze dochter zo boos was en een revieuw geschreven had.of ze die er af wou halen. Daar ging het om anders had hij nooit gebeld. Maar onze dochter haalt hem er niet af. Nee ik had dit niet verwacht ik was er heel erg verdrietig om. Hij schreef naar onze dochter neem hem zelf in huis dan.nou dat doen ze dus 15 sept ze is er ook heel gek mee. Maar we gingen nu tegelijk en daarom moest ik een pension opzoeken. Nou ik dacht zulke goede reviews dat moet wel goed zijn. Maar dat viel tegen ik zou hem daar zeker nooit meer brengen naar die dierenvrienden. En thuis plast hij heel niet hij is s,nachts in de kamer.en zou het gebeuren nou ja wat maakt dat uit. dus niet gek opkijken mensen als jullie hondje niet terug mag komen daar.
Was deze review nuttig? +3

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2021
anoniem
Ik kan Dierenpension Ingen aan iedereen aanraden! Het ligt in een mooie, rustige omgeving. Het woonhuis (een beaut van een boerderij met een liefelijk bloemenperkje ervoor) en het pensiongedeelte: het ziet er allemaal fris en verzorgd uit. Het pension zelf: gezellig, schoon en netjes. Aan alles is aandacht besteed. De ontvangst is hartelijk. Alberto en Gonnie, de eigenaren, luisteren aandachtig naar de info die je hen over jouw honden geeft. Er wordt meteen al, ter geruststelling, contact gezocht met jouw dieren. Mijn honden verbleven samen in één pensionruimte, ze kunnen niet zonder elkaar. De vloer kan verwarmd worden en in de Zomer is er gelukkig airco in de verblijfruimtes. Top. De eigenaren hebben overduidelijk een groot, warm hart voor alle dieren die zij verwelkomen en verzorgen. Alberto en Gonnie worden daarbij ondersteund door een leuk team van jonge, enthousiaste mensen, die ook stuk voor stuk gek zijn met dieren. Toen ik mijn honden kwam brengen heb ik er door files, ongelukken en wegomleidingen 2 uur! over gedaan om bij het pension te komen. Dit terwijl ik er normaal in één uur kan zijn. Daardoor moest een meisje een uur langer blijven. Ik zet haar graag even in het spotlicht: Hej Eva, nog hartelijk bedankt voor je geduld en voor de fijne opvang van mijn hondjes. 4x Per dag mogen alle honden de speelweides op. Zodra ze buiten zijn is er iemand van het team bij de roedel aanwezig. De honden worden niet aan hun lot overgelaten; het is er veilig voor ze. Ze krijgen aandacht én knuffels. Ook worden er, als de weersomstandigheden dat toelaten, prachtige foto's en filmpjes van ze gemaakt, die terug te vinden zijn op Facebook en -de website. Genieten! Ik ontving eenmaal weer thuis, zelfs een appje dat alles goed ging met mijn honden. Attent. Ze waren -op mijn verzoek- lekker gewassen toen ik ze kwam ophalen. Alberto gaf twee zakjes hondenkoekjes mee 8-))) Ze zagen er happy uit en waren blij om hun baasje weer te zien. Ik heb altijd honden gehad en heb een aantal dierenpensions 'uitgeprobeerd', maar dit pension steekt er met vlag en wimpel bovenuit. Voor mij geen ander pension meer. Als mijn honden het goed hebben en happy zijn, dan ben ik het ook. Hulde voor- en dank aan het team van Dierenpension Ingen! in het mooie Gelderland.

PS De dag na het verblijf ontving ik opnieuw een appje, of het goed ging met de hondjes. Nazorg! Een dikke 10 krijgen ze van mij, voor ieder onderdeel. Verdiend!
Was deze review nuttig? +3

9.3
Algemene Indruk:9.1
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:9.5
Ligging:8.2
Prijs/Kwaliteit:8.9

Review geplaatst door

, Periode: April 2016
Wim Dooyeweert
De vakantie van ruim 2 weken daar van onze hond en kat is prima bevallen, Onze hond heeft fijn gespeeld in een groepje en was mooi geborsteld met het ophalen en zag er prima uit. De kat heeft het ook goed gedaan, erg mooi kattenverblijf trouwens. We kregen na de eerste dag een smsje hoe het ging met ze. Heel attent van ze,
Was deze review nuttig? +1

8.8
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:9.0
Ligging:9.1
Prijs/Kwaliteit:8.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2012
Krijger
Heel fijn pension, lekker buitenhok waar de poes graag ligt.
Was deze review nuttig? 0

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
Dini de Graaf
Onze hond Schurk heeft 3 maanden gelogeerd in Dierenpension Ingen. Dit pension hebben wij in eerste instantie uitgezocht op betaalbaarheid en op de verlenen service.
We hebben veel meer waar voor ons geld gekregen dan wij hadden verwacht. Een gezonde levendige, goed verzorgde hond, die veel persoonlijke aandacht heeft gekregen al die maanden van een zeer enthousiast, groot team.
Men was dol op onze hond en heeft hem veel geknuffeld en vertroeteld. Hij kreeg een VID (very important dog) status!
Ondanks dat wij relatief ver weg wonen (Woerden, zeker 45 minuten rijden enkele reis), brengen wij Schurk nog zeer regelmatig naar Ingen, vanwege de zeer goede zorgen en omdat Schurk zich daar zo heerlijk thuis voelt.
Veel dank aan de eigenaren en het team.
Was deze review nuttig? +2

9.3
Algemene Indruk:8.6
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.3
Indruk binnenverblijf:8.6
Indruk buitenverblijf:8.8
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2013
Henk-Jan
Onze 3 katten zijn de afgelopen tijd een paar keer geweest i.v.m verbouwingen van ons huis. De cattery ziet eruit als een gezellige huiskamer waar ze ook nog naar buiten kunnen en binnen volop mooie en leuke plekjes. Je ziet dat ze hier volop tijd besteden om het zo gezellig en comfortabel mogelijk te maken. Ondanks dat katten niet graag van huis gaan zijn ze hier echt thuis.
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Ingen