Dierenpension Annemiek, Heusden

13 bezoekers hebben een review geplaatst en 13 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Annemiek.

Het pension biedt ruimte aan 60 honden en 25 katten.

Dierenpension Annemiek

Polderweg 3
5256 PT Heusden
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)416-795233
Bgg: +31 (0)6-23150620
KvK: 17149215


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang

Openingstijden:


Maandag t/m zondag tussen 18.00 en 19.00 uur.
(in overleg tussen 10.00 en 11.00 uur behalve op zondag)

Bezichtiging pension alleen op afspraak tussen 18.00 en 19.00 uur.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
13
Gemiddelde score:
8.1
Algemene Indruk:
8.1
Klantvriendelijkheid:
8.5
Diervriendelijkheid:
8.6
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
8.1
Hygiëne‎:
7.1
Ligging:
8.8
Prijs/Kwaliteit:
8.1
Plaats een review

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2018
Jacqueline Cronenberghs
Onze Berner Sennen Marley, was een paar dagen bij dierenpension Annemiek in Heusden, omdat wij een paar dagen naar het buitenland zouden gaan.
Bij het brengen struikelde onze hond uit de auto en jankte behoorlijk, maar hij ging toch kwispelend naar binnen bij het dierenpension. Hij is altijd blij als hij naar Annemiek mag, omdat hij het daar goed naar zijn zin heeft.
Een dag later werden wij door Annemiek gebeld dat het helemaal niet goed ging met Marley en dat zij zich echt zorgen maakte. Hij jankte continu en wilde niet eten.
Ze vroeg of er een mogelijkheid was dat er iemand met Marley naar de dierenarts zou kunnen gaan. Helaas was dat niet het geval. Zij bood zelf aan om de dierenarts te laten komen of anders met Marley naar de dierenarts te gaan.
We waren heel erg blij met dit aanbod, We hebben goed contact gehouden met elkaar en Annemiek is zelf met onze Marley naar de dierenarts gegaan. Er zijn foto's gemaakt en Marley kreeg zware pijnstillers. Zij is daar wel enige tijd mee bezig geweest uiteraard. Ook met het het toedienen van de pijnstillers en Marley uitlaten aan de riem, zodat hij zich niet zou forceren.
Na een paar dagen hebben wij Marley opgehaald en tot onze verbazing rekende zij geen extra kosten voor het bezoek aan de dierenarts e.d. (" de rekening van de dierenarts zal al hoog genoeg zijn" was haar reactie) Zij vond het wel fijn als we een traktatie zouden geven voor het personeel. Dat hebben wij uiteraard gedaan!
Superfijn dat onze hond zo goed is verzorgd en dat wij er volledig op kunnen vertrouwen dat onze hond in goede handen is bij Annemiek, prima wordt verzorgd en er echt aandacht is voor elk dier.
Bedankt Annemiek!!
Was deze review nuttig? +8

9.6
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2018
Willy-Anne Berlage
Erg vriendelijke ontvangst, nemen de tijd voor je. Prijs/kwaliteit is ook zeker goed!
Helemaal fris gewassen en blinkend als een spiegel ging 'ie weer mee naar huis :-)
Dit was de eerste keer dat onze labrador Eddie hier gelogeerd heeft, en de volgende keer breng ik 'em zéker weer hier heen!
Was deze review nuttig? +3

9.8
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.7
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.5
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.4

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2016
Martijn Pruijmboom
Toen we op zoek waren naar een goed pension in de buurt van Drunen, kwamen we o.a. uit bij dierenpension Annemiek. Na kennis gemaakt te hebben hadden we een goede indruk verkregen. Inmiddels heeft Bo al 8 keer bij Annemiek gelogeerd en hij is dol enthousiast wanneer hij weer mag. Echt niet te houden. Onze persoonlijke ervaring is eveneens heel positief. Altijd voldoende aandacht en een vriendelijk praatje bij zowel het brengen als het halen. Ook wordt hij altijd keurig schoon meegegeven als hij eens een keer heeft liggen rollebollen met zijn pensionmaatjes. Wij zijn vol lof over het team dat bij Annemiek voor onze Bo zorgt en kunnen dit pension uit eigen ervaring volledig bij u aanprijzen.
Was deze review nuttig? +3

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

J van der Meulen
Vandaag Mijn 2 honden Apple & Moose weer eens een keertje voor de dagopvang afgezet, Voor mijn werk de honden afgeven en weten dat ze in een vertrouwde omgeving de hele dag naar hartelust hun gang kunnen gaan is een erg fijn idee. Ze komen regelmatig bij Annemiek al vele jaren, met vakanties weekendjes weg en af en toe de dagopvang. even bellen en het is geregeld! Altijd perfecte ontvangst en de honden vinden het er geweldig. Zelfs als er speciale wensen zijn of toen het met Apple na een hernia wat minder ging wordt er extra op gelet en ook het geven van medicatie is geen enkel probleem. Ook voor de vacht verzorging kan je er terecht en er is nix zo fijn als van vakantie terugkomen en je honden hebben het net zo naar hun zin gehad als wij en je krijgt ze "gewassen en gestreken" terug heerlijk. Voor ons en de honden kan ik geen fijnere opvang bedenken. 10 sterren ! Groeten Jesse van der Meulen.
Was deze review nuttig? +3

9.0
Algemene Indruk:9.2
Klantvriendelijkheid:9.2
Diervriendelijkheid:8.4
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:8.9
Hygiëne‎:8.2
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2016
Wesley Klomp
Laatst mijn hond gebracht om te laten wassen bij dierenpension Annemiek. Voor het brengen had ik al aangegeven dat mijn hond een beetje onzeker is tegenover andere honden. Hierdoor kon ik mn hond al vroeg brengen zodat ze haar eerst rustig op haar eigen tempo konden laten wennen. Ze mocht zelfs heel de dag blijven om ver haar onzekerheid te komen. Dit was allemaal heel erg netjes geregeld! Aan het einde van de dag had mn hond het zo naar dr zin gehad dat ze niet mee naar huis wou.
Was deze review nuttig? +3

9.4
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:8.5
Hygiëne‎:9.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:8.9

Review geplaatst door

, Periode: September 2016
jacqueline van lissum
Zo mijn huisdieren weer opgehaald bij het dierenpension Annemiek
Mijn huisdieren zijn mijn alles en komen daarom ook op de eerste plaats ik breng ze ook altijd met 100%vertrouwen naar dierenpension Annemiek deze mensen zijn altijd even vriendelijk en altijd bezig in hun pension maar wat vooral belangrijk is ze zijn gelijk bezig met mijn dieren er word gelijk een kooi in orde gemaakt en voor mijn poes word gelijk een plaatsje gezocht heerlijk tussen de spulletjes waardoor het net een huiskamer effect is
Ik ben echt serieus geschrokken van de reacties van 12-09 en 23-08 dat mensen zoiets kunnen schrijven nee dit hebben wij nog nooit meegemaakt het personeel is altijd vriendelijk maakt echt tijd voor je en vooral zijn goed voor de dieren mijn dieren hebben het er echt goed en worden goed verzorgt mensen hier kun je echt van op aan Dierenpension Annemiek is een top adres echt een aanrader
Was deze review nuttig? +2
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Heusden