Dierenpension Pandora, Aartswoud

7 bezoekers hebben een review geplaatst en 14 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Pandora.

Dierenpension Pandora

Westfriesedijk 18
1719 NK Aartswoud
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)229-582423
KvK: 36031633


Soorten dieren: Honden, Katten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
7
Gemiddelde score:
8.3
Algemene Indruk:
7.9
Klantvriendelijkheid:
8.1
Diervriendelijkheid:
8.6
Indruk binnenverblijf:
7.5
Indruk buitenverblijf:
7.5
Hygiëne‎:
8.5
Ligging:
9.2
Prijs/Kwaliteit:
8.9
Plaats een review

9.0
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:8.6
Diervriendelijkheid:8.8
Indruk binnenverblijf:7.7
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:8.9
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

Ingrid Hollands
Wij komen al ruim 17 jaar bij Pandora. En zijn gewoon zeer tevreden. Als is het voor 1 dagje of 3 weken, onze Rottweiler Bodie komt er weer goedverzorgt en blij vandaan.De kennel ligt op een prachtige rustige locatie, midden in het weiland. Dus ook zeker een aanrader als je een hond hebt die bang is voor vuurwerk.
Was deze review nuttig? +6

8.3
Algemene Indruk:8.6
Klantvriendelijkheid:8.7
Diervriendelijkheid:9.5
Indruk binnenverblijf:7.4
Indruk buitenverblijf:7.5
Hygiëne‎:7.5
Ligging:8.6
Prijs/Kwaliteit:8.7

Review geplaatst door

, Periode: November 2013
familie van doorne
Onze Berners komen sinds 2 jaar bij Pandora. Dit jaar in juni/juli een lange periode van 4 weken. De honden gaan er graag naar toe, want staan al te joelen in de auto als we het pad oprijden. Tussentijds in de vakantie keurig contact gehad hoe het met onze honden ging. Geen enkel probleem, ondanks dat het toch extreem warm was die periode.
Bij thuiskomst direct naar Pandora om onze banjers af te halen. De honden zagen er prima uit en waren uiterst speels. Ze dansten letterlijk om de eigenares van Pandora heen. Dus prachtige tijd gehad.
Dit weekend de honden weer gebracht, voor even vanwege een calamiteit. Maar ook nu weer joelen en ze wisten niet hoe snel ze naar de eigenares toe moesten hollen. Direcht het hek in, het veld op en... ja, we zwaaiden nog wel, maar Raiza en Senna hadden het al veel te druk. Dat is pas een goede indruk en betekent voor ons dat er goed gezorgd wordt. Ook het persoonlijk contact met Pandora -we kunnen bellen hoe het met de twee is- is altijd top. Wij adviseren dus aan onze vrienden en kennissen om hun hond naar Pandora te doen. Zeker als het een wat grotere hond is, is hier prima de ruimte. Nogmaals een pluim voor Pandora!
Was deze review nuttig? +4

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: November 2013
Am gelmers
Wij brachten mijn twee kanjers ff in opvang,ivm verhuizing,waar ze van af wist! Ten eerste belde ze ons tot irritatie aan toe,na 22.oo sorry vind ik een asociale tijd,tenzei het echt dramatisch is. Twee dagen erna,staat ze met grove dreigementen voor de deur, ik moet nu geld zien,zo niet,laat ik je honden los,mochten ze moeten blijven graag voorschot van 400 a 500 euro,de rest krijg je wel terug. Ja ik heb getuigen in dit alles!! Zemhadmloze bedreigingen naar ons toe,wij hadden de honden bij haar gedumpt ,WTF ze Ijn onze kids!!! Ze dreigde dieren bescherming te bellen en politie,wat ik uiteindelijk toch gedaan heb naar pension houdster. Ik heb ze daags erna meteen weg gehaald,betaald, 20 euro per dag voor een middel grote en een zeer kleine hond.het bedrag maakt me nix uit,ik dacht dat onze kanjers goed en save zaten!! Nix was minder waar... Ons meisje was zeker 5 kilo af gevallen bij ophalen en de kleine man,was erg mank,we zijn nu ruim drie dagen verder en geen verbetering!! Echt,onze honden hebben ze zeer te kort gedaan in alles en aandacht,terwijl je er wel voor betaald!!!! Dt was eens en nooit weer en hier is het laatste woord niet over gezegt. Schandalig hoe ze er mee om zijn gegaan,ook qua contact en zeer zeker naar de honden toe,ik heb er geen woorden voor,ik dacht ze zitten goed,NIET dus. In geen elk opzicht,plus de dreigementen daarbij,waar aan gewerkt wordt. Dit kan en mag niet,ze overtreed elke regel qua opvang zo. Mevrouw houd zich niet aan de regels. Echt schandalig!!
Was deze review nuttig? -4

8.8
Algemene Indruk:7.7
Klantvriendelijkheid:8.7
Diervriendelijkheid:9.3
Indruk binnenverblijf:7.7
Indruk buitenverblijf:8.6
Hygiëne‎:9.7
Ligging:9.6
Prijs/Kwaliteit:8.7

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2013
fam.Koorn
Geweldig dierenpension, alleen de dieren gelden.

De beide honden gaan er graag naar toe. wij komen daar al ruim 10 jaar, nooit één probleem gehad

wij kunnen dit pension aan iedereen van harte aanbevelen.

wij hebben ivm ziekenhuisopname gedurende een aantal maanden ook een regeling kunnen treffen en naar volle tevredenheid.
Was deze review nuttig? 0

7.8
Algemene Indruk:6.7
Klantvriendelijkheid:7.5
Diervriendelijkheid:8.4
Indruk binnenverblijf:7.5
Indruk buitenverblijf:6.9
Hygiëne‎:8.8
Ligging:8.8

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2013
zeeman
onze moeilijke bouvier is daar ook geweest. nou ze weten precies met de hond om te gaan; komt helemaal goed. en het verblijf...nou nog net geen tv op de kamer. de hond is gewoon hond en toen we hem weer kwamen halen, moest hij toch nog fff knuffelen met de verzorgster. nou dat zegt genoeg! gewoon top!!!
in geval van nood gaan we zeker weer naar pandora; de hond vindt het fijn en buiten dat, het zijn heel vriendelijke mensen; gewoon no-noncense.Ja, inderdaad, er worden weleens honden bij elkaar geplaats, nix anders dan in een roedel.kunnen ze lekker met elkaar babbelen.
Was deze review nuttig? +1

8.2
Algemene Indruk:8.7
Klantvriendelijkheid:7.6
Diervriendelijkheid:8.5
Indruk binnenverblijf:7.5
Indruk buitenverblijf:6.7
Hygiëne‎:8.9
Ligging:9.4
Prijs/Kwaliteit:8.6

Review geplaatst door

, Periode: April 2012
Jeroen Laantje 3
Pension Pandora is een prachtig gelegen in de polder. Een ideale oplossing voor mensen zoals wij die veel reizen. Flexibele mensen en een groot hart voor de honden.
Nooit problemen altijd welkom.
groeten Jeroen en Hennie
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Aartswoud