Dierenpension Koningen, Balkbrug

7 bezoekers hebben een review geplaatst en 18 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Koningen.

Als voor u hetzelfde geldt als voor ons dan zijn uw huisdieren als familie. Wanneer u niet thuis kunt zijn door verplichtingen op uw werk, tijdens uw vakantie of andere bezigheden, dan wilt u dat ze dezelfde liefde en zorg krijgen die u ze geeft.

Dat is precies wat wij u kunnen bieden bij Dierenpension Koningen.

Dierenpension Koningen

Maatschappijwijk 15
7707 SG Balkbrug
Overijssel, Nederland

Telefoon: +31 (0)523-235921
Bgg: +31 (0)6-13290529
KvK: 05079036


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Asiel

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
13.30 - 16.00

zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
7
Gemiddelde score:
6.7
Algemene Indruk:
7.5
Klantvriendelijkheid:
8.6
Diervriendelijkheid:
7.0
Indruk binnenverblijf:
5.5
Indruk buitenverblijf:
6.4
Hygiëne‎:
6.9
Ligging:
8.7
Prijs/Kwaliteit:
7.8
Plaats een review

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Hygiëne‎:9.8
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2016
dorien van der meulen
dit is een geweldig pension \asiel hoe wij zijn behandeld toen we de hond kwamen adopteren was in 1 woord geweldig ze hebben verstand van zaken kennen de honden goed zodat de beschrijving die bij de honden staat ook klopt ze zijn super voor de beesten en ook voor de mensen die komen het vertrouwen wat ze in ons hebben ,is ook het vertrouwen wat wij in hen hebben als onze hond er niet meer zou zijn gaan we weer daar naartoe [wil niets anders meer]
Was deze review nuttig? +9

9.7
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: September 2013
Robin Dekker
Ik wil toch even reageren op de zure review van de heer of mevrouw Anoniem/De Vries. Astrid Koningen heeft het pension overgenomen in de staat van onderhoud waarin het pension toen verkeerde. De vorige eigenaar heeft te weinig tijd/zin/geld gehad in/voor onderhoud van de dierenverblijven.Er wordt door de vele vrijwilligers hard gewerkt om het verblijf voor de dieren zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas ontbreken de financiële middelen om de binnen- en buitenverblijven zo goed mogelijk te maken. Voor de honden wordt echter zo goed mogelijk gezorgd.Dit is tenslotte het allerbelangrijkst. Binnen- en buitenkennels worden schoongemaakt met een middel wat echt niet bij de Aldi vandaan komt, ze worden gevoerd met brokken van zeer goede (bewezen) kwaliteit en er wordt alleen gevoerd op de buitenvelden als het niet anders kan. Zodra de honden hun voer op hebben worden de lege voerbakken naar binnen gehaald en afgewassen. Van lukraak voeren is hier dus geen sprake.Overdag is het pension nooit onbemand, dus zomaar een hond weghalen gaat niet lukken. De honden zullen bij het zien van (anonieme) vreemdelingen meteen beginnen te blaffen en dit wordt altijd opgemerkt door de mensen die bij het pension werken.Ook 's avonds is het vrijwel onmogelijk om een hond weg te halen omdat het terrein bewaakt wordt.In het zèèr zeldzame geval dat een dier "afgespoten" wordt, is hier meerdere malen overleg over geweest met de dierenarts om te kijken naar andere mogelijkheden om het dier te redden. Is dit niet mogelijk, pas dan wordt voor het uiterste middel gekozen. 4 a 5 honden per week is echt absolute onzin! Astrid doet het niet voor "de handel", maar uit pure liefde voor de dieren. Mensen die een hond of kat uit Dierenpension Koningen gehaald hebben weten dat. Dit was in het kort mijn verhaal. Gelukkig is mijn verhaal wèl gebaseerd op feiten en is de situatie zo als ik het beschreven heb.En ik kan het weten want ik ben zelf werkzaam bij dit prachtige dierenpension!
Was deze review nuttig? +19

8.8
Algemene Indruk:9.1
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:8.1
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:8.0
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2013
heine
Mijn hond gaat regelmatig voor dagopvang naar pension Koningen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg blij ben dat ik dit adres heb gevonden. Ik breng mijn hond altijd met een goed gevoel naar dit pension. Ze rent altijd vrolijk kwispelend richting het buitenverblijf als ik haar breng. Ze speelt met andere honden en heeft de ruimte. Voor het werk van de bazin en het personeel heb ik veel respect! Onderstaande reviews snap ik dan ook niet helemaal.
Was deze review nuttig? +8

7.9
Algemene Indruk:6.9
Klantvriendelijkheid:9.1
Diervriendelijkheid:9.1
Indruk binnenverblijf:6.7
Indruk buitenverblijf:6.6
Hygiëne‎:7.3
Ligging:9.2
Prijs/Kwaliteit:8.1

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2013
robbert
Vriendelijke mensen met hart voor dieren, onze asiel hond ontmoete tijdens de recente open dag haar verzorger Martijn en werd helemaal dol van enthousiasme!
Dit zegt al genoeg denk ik
Gewoon vriendelijke mensen die dol zijn op dieren!

Robbert de Rouw Kaatsheuvel
Was deze review nuttig? +3

8.7
Algemene Indruk:8.1
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:8.1
Hygiëne‎:6.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.1

Review geplaatst door

, Periode: November 2012
anoniem
Wij zijn zeer tevreden over dit pension en kunnen ons dus ook niet vinden in de recensie hieronder.
Wij brengen onze 2 katten hier al jaren, en ze zijn zo vreselijk lief voor ze. Echte dierenliefhebbers.
Er werken allemaal lieve mensen die echt van dieren houden. Onze katten hebben het altijd erg naar hun zin daar, ze geven ze heel veel persoonlijke aandacht! Wij hebben ze 1 x in een ander pension moeten doen omdat zij vol zaten en dat doen we nooit meer! Voor ons blijft Koningen top.
Was deze review nuttig? +4

0.2
Diervriendelijkheid:0.1
Indruk binnenverblijf:0.2

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2012
anoniem
slechte opvang slechte omgang met dier en mens en hiegiene slecht er worden ov 4a5 honden per week afgespoten alemaal op een niet deugende test
astrid koningen doet dit aleen voor de handel
ook choyal trizin is een grote neppert eerste indruk is van bijde personen best goed tot dat het op geld en macht afkomt
een echgte afrader !@!!1!!!!!!!!!!

Een pension/opvang welke zich bezig houd met grootschalige import van buitenlandse honden. Deze import is puur voor het verdienen van geld. De verblijven voor de honden zijn slecht zowel binnen als buiten. Vloeren en wanden zijn poreus en er word "schoon gemaakt" met een wasmiddel van de Aldi. Buitenverblijven zijn in slechte staat, losse tegels en kapotte cementen vloeren zijn een bron van ziekte verwekkers. Door het luk raak voeren in de zgn. speelweides is deze omgeving een paradijs voor ratten. Het voer is meestal een goedkope brok die gekregen word of goedkoop ingekocht word omdat het tegen of over de tht is. De opvang/pension is vaak onbeheerd waardoor het niet moeilijk is om honden via de buiten kennels weg te nemen. Geen aanrader maar vorm uw eigen mening door alvorens te boeken eerst eens om een rondleiding te vragen en uw ogen de kost te geven.
Was deze review nuttig? -47
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Balkbrug