Dierenpensions in Amsterdam, Noord-Holland

In de plaats Amsterdam hebben wij 5 pensions gevonden.
9 bezoekers hebben inmiddels een review geplaatst, zij hebben gemiddeld het cijfer 9.4 gegeven.

Laatst geplaatste review:

Dierverzorgingscentrum Zunderdorp, Amsterdam

Bij eerste telefonisch contact al afgehaakt. Wat een draak van een vrouw had ik aan de lijn. We mochten wel langskomen maar eigenlijk niets zien want dat kan maar 1 x per maand op een zaterdag... Toen ik aangaf dat ik bij de kennismaking mijn hond niet zou meenemen kreeg ik te horen dat dit niet kon. Dan konden zij niet zien hoe de hond op hen zou reageren. Tja, ik mag niet zien waar mijn hond...
Lees meer »

Dierenpensions in Amsterdam:

, Amsterdam
Soorten dieren: HondenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice

dit pension is verwijderd, Amsterdam

, Amsterdam
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, KnaagdierenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, DierenkliniekDiversen: Lid van Dibevo, Aequor leerbedrijf

te weinig beoordelingen, Amsterdam
Soorten dieren: HondenService: Dagopvang, Haal- en brengserviceDOGGIEDOG is een crèche voor honden in Amsterdam en omgeving. Uw hond is de hele dag met ons mee naar een groot omheind speelveld, lekker veilig de hele dag spelen.

te weinig beoordelingen, Amsterdam
Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, KonijnenService: Wassalon, AsielPet & Breakfast maakt deel uit van het Dierenopvangcentrum Amsterdam. Om gebruik te kunnen maken van het pension dient u lid of vriend te zijn van het Dierenopvangcentrum Amsterdam.

Meer pensions in de buurt van Amsterdam, Noord-Holland

, IJweg 332, Zwanenburg (10 km)
Soorten dieren: HondenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Zwemvijver, Speeltoestel, Automatische drinkbakWij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Wij verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Van groot tot klein gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

HondenHotel Zwanenburg is kleinschalig... Lees meer »

te weinig beoordelingen, Korte Ringweg 20, Zaandam (8 km)
Soorten dieren: KattenService: Dagopvang

te weinig beoordelingen, Kostverlorenweg 12, Amstelveen (6 km)
Soorten dieren: HondenService: Asiel

te weinig beoordelingen, Prins Hendrikkade 51, Zaandam (8 km)
Soorten dieren: Katten, Knaagdieren, Vogels, KonijnenService: Haal- en brengserviceKleinschalig kattenpension met liefde en aandacht voor uw kat. Geef uw kat een droomvakantie. Uw kat kan de hele dag vrij rondlopen. Ruime buitenren met heel veel lekkere wegkruipplekjes waar uw kat heerlijk ongestoord kan uitrusten.

te weinig beoordelingen, Dr. H. G. Scholtenstraat 38, Zaandam (9 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Asiel