Dierenpension Maaszicht, Lithoijen

65 bezoekers hebben een review geplaatst en 61 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Maaszicht.

Dierenpension Maaszicht

Batterijstraat 25
5396 NT Lithoijen
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)412-482164
Fax: +31 (0)412-483297


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m Vrijdag:
17.00 - 19.00

Zaterdag:
09.00 - 18.00

Zondags gesloten

Buiten deze tijden na telefonische afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
65
Gemiddelde score:
8.2
Algemene Indruk:
8.4
Klantvriendelijkheid:
8.3
Diervriendelijkheid:
8.5
Indruk binnenverblijf:
8.1
Indruk buitenverblijf:
8.2
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
7.9
Prijs/Kwaliteit:
8.3
Plaats een review

8.5
Algemene Indruk:8.3
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:8.3
Indruk buitenverblijf:8.3
Hygiëne‎:8.4
Ligging:8.5
Prijs/Kwaliteit:8.1

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2023
Hellen Henke
14 oktober onze Sven The Man (kooiker) opgehaald en wat zijn we blij met hem. Het is een vrolijk aanhankelijke kooiker. Zo lief en slim is die. We hebben een half jaar geleden onze kooiker plotseling verloren en na een half jaar wilde ik graag weer dit ras. Gelukkig konden we snel beslissen en waren gelijk verliefd op Sven. Annelies is ontzettend vriendelijke gastvrouw en we zijn goed geïnformeerd. We hebben de moeder ook nog gezien en die was ook heel aanhankelijk, niets dan lof voor Annelies,
Was deze review nuttig? +1

8.6
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:8.2
Indruk buitenverblijf:7.8
Hygiëne‎:8.1
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:8.3

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2023
M.A.H. (Mark) van der Werf
Ik las de review van Willie en Antonie en ik moet zeggen, daar herken ik de mensen van Dieren pension Maaszicht helemaal niet in. Ik heb daar inmiddels mijn tweede kooiker vandaan, Feliks. Hij is de opvolger van Boris, dat was een geweldige hond. Dus Feliks had grote schoenen om in te stappen, om het zo maar te zeggen. Ik werd wederom door Annelies hartelijk ontvangen, ik heb de moederbord gezien en kreeg ruim de tijd om mijn keuze te maken. (Eigenlijk is dat niet waar, Feliks heeft mij gekozen, hahaha). En ook nu weer een schitterende hond, qua fysiek maar ook karakter en gezondheid. Ik ken de “Club Maaszicht” inmiddels al jaren lang als vriendelijke en toegankelijke mensen die, mocht er een probleem zijn dat niet uit de weg gaan. Uit mijn ervaring een prima adres. Dus Hendrik en Annelies, bedankt voor mijn geweldige nieuwe hond! Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar als er weer een nieuwe mag komen, ik kom zeker bij jullie!
Was deze review nuttig? +2

3.1
Algemene Indruk:3.7
Klantvriendelijkheid:2.5

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2023
Antonie de Rooij
Vorig jaar juni 2022 hebben we onze 'Toller' gekocht bij deze club Maaszicht. Op het eerste gezicht leek alles ok, maar na een jaar begon onze hond genaamd Swinckels mank te lopen. Diagnose Patella luxatie, een aangeboren afwijking met grote kans door het doorfokken. De dierenarts wees ons na de operatie van € 1.800,- er op om contact op te nemen met de fokker, puur om dit te melden zodat ze er iets me kunnen. We hebben mevrouw gebeld en kregen meteen een agressieve houding en vervelende aanmatigende toon 'of de dierenarts wel wist wat hij diagnotiseerde'. Nee die heeft doorgeleerd voor Koekenbakker ofzo, wat denk je zelf? Of wij erop uit waren om ons geld terug te krijgen... luister daar gaat het ons dus helemaal niet om, maar om het welzijn van onze hond. We kregen het niet uitgelegd en men bleef agressief. We vroegen ons ook af of we wel een echte Nova Scotia Duck Toller hadden gekocht, omdat ze erg klein van stuk bleef en een hele witte kop. Waarschijnlijk was de vader een Kooikerhondje (die hebben ze daar ook), zeker gezien de grootte en de snoet (vandaar de naam Swinckels naar het Brabantse biertje wat vlak bij ons wordt gebrouwen, de witte 'schuimkraag' kop en kleur van de hond). Nou dat zou best kunnen, weten we niet precies was het antwoord van de fokker. Wij zijn helemaal blij met Swinckels dus dat maakt verder niet uit, maar niet echt professioneel als je denkt een Toller te kopen. Nu dus een half jaar laten krijgt ze hetzelfde de Patella luxatie aan haar andere poot, zelfde bedrag en een zware operatie voor de hond en een 3 maanden herstel. Nogmaals we hebben het dubbel en dwars over voor deze zo leuke, lieve hond over. Maar de fokker kan wat mij betreft beter kavia's of hamsters gaan verkopen als ze daarvan überhaupt het verschil tussen weten. Kortom wegblijven bij deze onprofessionele op geld uit zijnde club! Zo triest dit.

Wilmi & Antonie en een dikke vinger (poot) van Swinckels
Was deze review nuttig? -1

8.3
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:8.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.1
Indruk buitenverblijf:8.1
Hygiëne‎:8.0
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:8.0

Review geplaatst door

Linda Reus
Bij ons gaat het niet om logeren bij het pension, maar om de aanschaf van een pup.

We zijn heel tevreden met Dierenpension Maaszicht. We hadden vanaf het begin een fijn contact met Annelies en de sfeer op het erf was prettig. Nadat we met onze pup kennis hadden gemaakt kregen we wekelijks een filmpje om te zien hoe het met haar ging. Hierin zagen we niet alleen puppy’s die gezellig over elkaar heen rolde maar ook een heel ontspannen moeder hond die tussen haar kroost rondliep en het prima vond dat de hondje om de beurt werden opgetild voor een close-up voor de camera.

Half juni hebben we onze Toller pup, Tosca, opgehaald. Tosca is na de eerste week bij onze dierenarts geweest om haar gezondheid te controleren en om kennis te maken met de praktijk. Tosca bleek kern gezond. Een week later gingen we opnieuw naar de dierenarts voor haar tweede vaccinatie en haar gezondheid werd opnieuw geëvalueerd. Tosca bleek een kern gezonde pup die in een week tijd een have kilo was aangekomen! Ze groeit dus goed.

Het is ons duidelijk dat Tosca heel goed is verzorgd door Annelies. Ze is helemaal schoon uit het nest gekomen en ze was vanaf het begin een dapper en sociaal hondje.

Annelies bedankt dat je ons geholpen hebt aan een onze mooie, nieuwsgierige, dappere, vrolijke en lieve Tosca!!! Ons hele gezin is super blij met haar en we kunnen ons nu al geen leven meer zonder Tosca indenken.
Was deze review nuttig? +2

8.0
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:7.9
Diervriendelijkheid:8.2
Hygiëne‎:8.0
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:7.9

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2021
Jeroen de Weert
We hebben in augustus onze labradorpup Joyca opgehaald. Alles word heel goed uitgelegd en ze nemen ook de tijd voor je. Je krijgt ook voer mee. Ons Joyca is heel speels en lekker gezond. Dus echt een adres waar je een pup kunt kopen. Dit is zeker geen broodfokker en het zijn geen pups uit het buitenland. Dus we zijn zeer tevreden
Was deze review nuttig? +2

1.1
Algemene Indruk:1.2
Klantvriendelijkheid:1.5
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.1
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.1
Prijs/Kwaliteit:1.1

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2021
S.P. O.
Hondjes zitten in een soort loods in vierkanten ‘bakken’ met zaagsel.
Als je De loods in komt kun je alleen in het eerste deel komen waar al 5-6 bakken staan. Achterste deel mag en kan je niet betreden.
Je kan je pup met of zonder stamboom kopen. Zonder betaal je rond 800-1000 en met komt er al gauw een paar honderd euro bij.
Hele vreemde praktijken vind ik!
Was deze review nuttig? +3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Lithoijen