Dierenpension De Goordonken, Veghel

55 bezoekers hebben een review geplaatst en 100 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Goordonken.

Dierenpension De Goordonken

Goordonksedijk 21
5464 TG Veghel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)413-365750
Bgg: +31 (0)6-53257028
KvK: 16035314


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Wassalon, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
brengen: 18.00 - 19.00
halen: 10.00 - 11.00

Zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
55
Gemiddelde score:
7.2
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
7.5
Diervriendelijkheid:
7.2
Indruk binnenverblijf:
7.4
Indruk buitenverblijf:
6.9
Hygiëne‎:
7.4
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.8
Plaats een review

9.0
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:8.7
Indruk binnenverblijf:8.8
Indruk buitenverblijf:7.0
Hygiëne‎:8.8
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2016
Jan de Wit
Bij deze wil ik mijn ervaring delen over de dierenpension de goordonken natuurlijk gelegen tussen veghel en uden.

Bij aankomst reden we een grote oprit op en het huis zag er 11 juni heel verzorgd uit wat bij mij al gelijk een goede indruk gaf. We liepen langs de papegaaien af en ook pony`s zonder een heel groot hekwerk die kon je zo aaien mijn kinderen vonden het heel leuk. Dus we lopen richting het huis naar de ingang we kwamen tenslotte voor een labradoodle. Ingang stond op de deur dus we liepen naar binnen en achter de pc zat de eigenares. Netjes gegroet en keek ons recht in de ogen aan. Achter een schuifdeur zaten de hondjes in grote rennen omringt door natuurstenen lekker in de krullen te spelen. Op de muur is een tekening die erg mooi is! De labradoodles zaten in de linkse en er kwam er al gelijk 1 naar me toe. Boris hebben we hem uiteindelijk genoemt.. Dus we namen Boris mee naar de kantoor waar mijn kinderen lekker met hem konden spelen want verlegen was die toen al niet! In de tussentijd konden mijn vrouw en ik vragen stellen. Maar de kinderen waren gek op Boris en wij ook. We kregen een koopcontract voor ons die we op ons gemak door konden lezen en het zag er heel professioneel uit. Uiteindelijk ook nog ff door het winkeltje gegaan en nog een bench,riempje,eet en drinkbak,speeltje gekocht.

Onze Boris doet het prima we hebben hem gelijk na laten kijken bij de dierenarts niks aan de hand 100% gezond.

Echt een top bedrijf en ze kunnen ons terug verwachten ook als we op vakantie gaan. Je hond word goed verzorgt en je kunt merken dat ze heel hun hart en ziel in het bedrijf stoppen.
Was deze review nuttig? +14

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:9.7
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2016
Ilse Goormans
Wij zijn op 11 mei 2016 naar de Goordonken gegaan om een puppy (mini labradoodle) te gaan kiezen, we werden erg vriendelijk onthaald en hebben direct alle beschikbare pups mogen zien, toen we een puppy gekozen hadden mochten we ook onmiddellijk de moeder zien. Bij de administratieve afhandeling kregen we een erg professionele uitleg over het hondje en een heerlijke tas koffie!! Het ligt ook mooi gelegen in het groen en is kraakproper zowel binnen als buiten.
Als we ooit opvang nodig hebben voor ons hondje gaan we hem zeker naar daar terug brengen omdat hij daar met veel liefde zal verzorgd worden.
Was deze review nuttig? +6

9.8
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:8.8
Hygiëne‎:9.9

Review geplaatst door

, Periode: April 2016
wilma van kaathoven
Wij werden er erg gastvrij ontvangen en alles zag er keurig uit. Ook kregen we alle informatie waar we om vroegen. Wat ons betreft een top bedrijf waar aan mens en dier wordt gedacht.
Was deze review nuttig? +8

9.2
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.0
Prijs/Kwaliteit:8.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2016
Karin R.
Bijna 3 weken geleden wilde ik een pup labradoodle pup kopen. Op internet wordt je gewaarschuwd voor Goordonken, maar inmiddels weet ik dat zulke waarschuwingen zeer vaak niet terecht zijn en soms niet over broodfokkers, maar over broodnijd gaan.
Ik hoefde geen afspraak te maken: je komt maar langs wanneer je wil, wij zijn er altijd. Dat zegt natuurlijk al wat over dat de beheerders achter hun bedrijf staan.
Met dat wij het terrein opkwamen, viel het ons op hoe verzorgd en schoon alles er uit zag. Wij zagen dat beide beheerders aan het werk waren.
Vervolgens werden wij meegenomen naar de pups. Drie nestjes naast elkaar. In alle drie lag schoon zaagsel en de pups zagen er allen goed verzorgd uit.
Tevens rook je eigenlijk niet dat er sprake was van 3 nestjes in die ruimte.
Ook het papierwerk, was prima in orde. Alles was georganiseerd, netjes, schoon en er was voldoende tijd om ons onze beslissing te laten nemen.

Bij thuis komst bleek onze 1 jaar oude labradoodle ontzettend jaloers te zijn. Ook merkten wij dat Noa iets bloed bij zijn ontlasting te hebben. We kregen adviezen, zowel medisch als hoe om te gaan met onze jaloerse oudste. Er werd ons ook op het hart gedrukt om eea goed in de gaten te houden en indien nodig aan de bel te trekken.
Dat bleek verder niet nodig. Noa doet het hartstikke goed en het advies hoe de oudste aan te pakken bleek ook te werken.

Kortom, wij zijn meer dan tevreden over Goordonken en haar beheerders en wij bevelen hen bij een ieder aan!!
Was deze review nuttig? +8

8.2
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:8.5
Diervriendelijkheid:8.5
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:7.5
Hygiëne‎:7.5
Ligging:8.9
Prijs/Kwaliteit:8.0

Review geplaatst door

G van Oostveen
Het is al weer even geleden 2004 hebben wij onze Boomer Wendy hier aan gekocht, het was nog in de oude situatie. Marian heeft ons toen perfect behandeld en zelfs de moeder van Wendy was aanwezig. Wij zijn dan ook zeer tevreden, in de loop der jaren nog wat open dagen bezocht en de kennel zien veranderen naar deze tijd. Wendy begint nu wat op leeftijd te komen en heeft een jaar geleden een lichte Tia gehad maar is hiervan goed hersteld. Vorige week haar eerste gebits reiniging en helaas een ontsteking van haar kies dus die is weg. Tot heden dus geen enkel probleem met de kennel en onze Wendy. Ja toch wel, het lukt ons niet om Wendy op de website te zien als vriend van de Goordonken. Maar mensen koop een hond altijd met je gevoel en ogen , want elke pup raakt je hart.
Was deze review nuttig? +4

8.7
Algemene Indruk:8.3
Klantvriendelijkheid:8.9
Diervriendelijkheid:7.9
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:8.8
Ligging:9.5
Prijs/Kwaliteit:8.5

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2016
anoniem
We hebben in 2011 een teefje gekocht bij Marian. We waren onder de indruk van het verblijf van de honden en ook de professionaliteit van haar.
Sinds die tijd komen we regelmatig daar terug. We brengen onze hond hier ook onder als we op vakantie zijn. Het voelt als een vertrouwd adres en wij kunnen zorgeloos op vakantie.
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Veghel