Dierenpension De Goordonken, Veghel

55 bezoekers hebben een review geplaatst en 100 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Goordonken.

Dierenpension De Goordonken

Goordonksedijk 21
5464 TG Veghel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)413-365750
Bgg: +31 (0)6-53257028
KvK: 16035314


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Wassalon, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
brengen: 18.00 - 19.00
halen: 10.00 - 11.00

Zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
55
Gemiddelde score:
7.2
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
7.5
Diervriendelijkheid:
7.2
Indruk binnenverblijf:
7.4
Indruk buitenverblijf:
6.9
Hygiëne‎:
7.4
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.8
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2014
anoniem
Wij hebben hele slechte ervaring met dierenpension Goordonken. Inderdaad Schijn kan bedriegen. De ruimtes in het pension die we kunnen zien, die zien er netjes uit, maar echte betrokkenheid met de dieren is volgens mij moeilijk voor broodfokkers .

Ik belde op naar dierenpension Goordonken n.a.v. een advertentie die ik op internet zag. Ik vroeg door de telefoon of ze nog blonde bouvier puppies hadden. Nou en of we die hebben, er zijn er nog 4. De pups zijn 9 weken oud werd er aan de andere kant van de telefoon gezegd.

We reden op vrijdagavond laat nog, met de kinderen, naar het pension toe. De kinderen kregen na jarenlang zeuren een verrassing, ze mochten een puppy uitzoeken. Ik had een babydekentje bij me om de puppy mee warm te houden als we terug zouden rijden. We zagen 3 bouviers in een hok tussen alle andere hokken van wel 30 andere nesten. We mochten er eentje vasthouden. Ik vroeg me nog af waar de puppy’s waren want deze waren al zo groot. En er zouden er toch 4 zijn?.
Dit zijn de puppy’s werd er gezegd. En toen ik mijn verontwaardiging liet zien en vroeg hoe oud ze waren, werd er gezegd ‘dat weet ik niet, dat zou ik even moeten nakijken’. Na wat geroezemoes van de eigenaresse met de eigenaar werd ons gezegd dat de puppy’s 16 weken waren. Ik sprak de vrouw aan over het feit dat ze een paar uur eerder door de telefoon liet weten dat de puppy’s 9 weken waren. Later bleek dat de 4e pup dood was. Gevallen werd er gezegd ‘gevallen tegen de stenen drinkbak’???????.
We waren verbaasd en we waren niet blij met het feit dat de pups veel 7 weken ouder waren als ons gezegd was. We keken naar de kinderen die al zo lang een hondje wilde en die al helemaal verkocht waren en zo ging de pup toch mee naar huis. De babydoek was dus niet nodig want die paste niet.
Na een paar dagen de hond in huis te hebben, kwamen we er achter dat de hond totaal niet gesocialiseerd was. De hond was bang De hond hapte naar de dierenarts en gromde naar iedere man. Ze was zo bang dat ons hele huis daardoor ontregeld werd. De dierenarts had ons geadviseerd een hondentherapeut in de arm te nemen.
Ik heb naar pension Goordonken gebeld om te laten weten dat we in de problemen zaten. Dat de hond niet gesocialiseerd was en dat ik het verkeerd vond dat de puppy bijna 2 maanden ouder was als ons werd voorgeschoteld door de telefoon.
De vrouw gaf toe dat ze met haar man, tijdens ons bezoek over de hond geroezemoesd had, maar ze sprak niet de waarheid waar het geroezemoes over ging en ze ontkende dat de hond niet gesocialiseerd zou zijn.
De vrouw vroeg me het telefoonnummer van mijn dierenarts. Deze heb ik haar gegeven. Ze zou me meteen nadat ze contact met mijn dierenarts had gehad terugbellen.
Achteraf weet ik waarom ze contact wilde met mijn dierenarts. Dit was om haar naam proberen te zuiveren. Ze heeft de dierenarts inderdaad gebeld, maar van haar heb ik NOOIT meer iets gehoord!
De hondentherapeut die verschillende keren bij ons thuis is geweest heeft ons uitgelegd dat het geen goed teken was dat de hond gromde en hapte uit angst. En hij legde ons uit dat een hond zijn socialisatie het meeste ontwikkeld tussen de 8 en de 12 weken.
Ik had al eerder van puppy af aan een blonde bouvier gehad. Hij werd 15 jaar, was lief, trouw en luisterde ontzettend goed, echt een maatje waar je contact mee had. En dan viel me dit nu heeeeel erg zwaar.
De hond is vandaag een half jaar geworden en ze is een fijne hond. Dit zijn de verdienste van de natuur en van het karakter van de hond en van onze inspanningen. Het is geen verdienste van de mensen van het dierenpension. Jammer genoeg hebben we te veel op hen vertrouwd bij ons bezoekje.
Was deze review nuttig? +12

9.5
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.6
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:9.6
Ligging:9.1
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
Erik
Wij hebben in juni vorig jaar een hondje gekocht bij de goordonken in Veghel.De service was optimaal en er werd geluisterd naar onze wens.tevens kregen we een mooi pakket mee voor de eerste weken met daarbij alle informatie die je nodig hebt als honden bezitter.
Na een week mochten we terugkomen voor een "gratis" enting van de hond.
We willen iedereen aanraden om een nieuw huisdier via de Goordonken aan te schaffen.
en wat ik lees over "broodfokker??", doen andere het alleen voor de fun dan?
een bakker geeft zijn brood ook niet voor inkoop prijs weg, maar daar hoor je niemand over.

conclusie: Goordonken TOPPIE
Was deze review nuttig? -1

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
JVP
Ik lees hier van alles, maar kan het persoonlijk niet plaatsen en heb hele andere ervaring met dit pension, tevens "brood" fokker. Hier onze ervaring. lees u even mee?

Wij hebben hier een boomertje aangeschaft. Het was ons eerste hondje. De binnenkomst en eerste indruk was positief te noemen. De ontvangstruimte, en het puppy verblijf was schoon en netjes. Ook het zaagsel waar de puppy's op liepen zag er fris en vers uit. Puppy's waren ook goed verzorgd en werden met camera's in de gaten gehouden.
Ook de papierhandel, zoals het entingsboekje, contract en overname formulier eigenaar ivm chip waren duidelijk en dik in orde. Ook het ontwormingsmiddel met schemaliet niks te wensen over. Daarbij stond er in het contract een opmerkelijke regel en kwam op het volgende neer:
Als om welke reden het niet goed gaat met de pup of met de pup icm het gezin dan contact zoeken of terug brengen.
Een minpunt was dat hij voor zijn 2e enting nog een keer terug moest komen en ik niet rechtstreeks bij de dierenarts ( die iedere week bij hun komt en bij mij spreekwoordelijk om de hoek praktijk houd) deze enting kon krijgen. Ja dat mocht wel, echter dan waren het mijn eigen kosten.

Helaas kan ik niet ontkennen, dat het helemaal goed is gegaan met de pup. 3 dagen na begin van het ontwormingsschema had de hond bloed bij de ontlasting. Wij hebben, conform contract, contact gezocht met de fokker en deze vroeg om foto's en heeft ook overlegd met de eigen dierenarts. Ze dachten aan loslating wormen. Maar de dagen daarop bleef de ontlasting wisselend en dun.
Tijdens het halen van de 2e enting bij de fokker is dit besproken en daarop antibiotica meegekregen tegen Gardia. Ook wilde de fokker graag contact om de gezondheid van onze pup te volgen.
2 Dagen nadien ging het goed mis. 's-Morgens was er niks aan de hand en na het boodschappen doen, leek ons hondje een milkshake apparaat en was het een pup met spleet oogjes. Meteen weer de fokker gebeld en na overleg naar haar dierenarts toe voor advies en onderzoek. Over de rekening van de dierenarts mocht ik me geen zorgen maken. Dat regelde zij.
Als de dierenarts mij de keuze had gesteld om hem in te laten slapen dan had ik Ja gezegd. Gelukkig had de fokker een andere mening en ze had gelijk. Na 2 uur dierenarts was Zwabber weer onze zwabber. Toch kreeg ik hem niet mee en wilde de fokker hem 5 dagen terug hebben in haar pension om hem goed in de gaten te houden. Ze heeft hem zelf opgehaald bij de dierenarts en wij hebben iedere dag contact met de fokker gehad en zijn zelfs op de bonte fooi op ziekenbezoek geweest. Ook toen zagen we een gezonde Zwabber die daar goed werd verzorgd en waar de liefde voor honden van af straalde! Dus geen wanpraktijken, zoals hier her en der word geroepen
Uiteindelijk mocht ons Zwabbertje weer mee naar huis. Helaas weten ze nog steeds niet wat het is geweest, maar eigenlijk doet het er ook niet aan toe.
Nu gaat het goed met zwabber en is het een levendige hond die heel graag speelt en in de weer is met onze kinderen. Zelfs zo veel, dat hij gewoon soms geremd moet worden.

Zoals je leest, kan ik me totaal niet vinden in de kritiek die her en der over deze "brood"fokker geschreven wordt. Ja het is een "brood"fokker, want ze fokt honden en verdient daar haar brood mee. Wil niet zeggen dat deze fokker dan meteen slecht is en alleen kijkt naar de dollartekens en dus niet goed is voor haar (gefokte) honden. Als dat zou zijn, dan zou onze Zwabber nu niet meer leven, want is een spuitje goedkoper dan opname dierenarts, medicatie etc. Door het vertrouwen in haar eigen pups leeft onze Zwabber dus nog.
En laten we eerlijk zijn naar elkaar. Een hond is een levend iets en kan dus ziek worden, net zo goed als een baby die pas uit het ziekenhuis is ontslagen. Bij deze fokker word in alle redelijkheid en billijkheid bekeken wat het beste is voor de pup, als deze toch ziek wordt, hoe me verwacht wat zijn overlevingskansen zijn.
Ze mag dus wel "brood"fokker genoemd worden, maar dan wel de goede "brood"fokker die honden fokt met passie en toewijding en probeert om keer op keer een gezonde pup bij een goed tehuis te krijgen.

O ja, nog 1 ding: Toen wij zwabber kwamen halen waren er ook andere kopers. Die wilde graag de moeder of vader zien. Nou was geen probleem. Ze liep naar achter en binnen 5 minuten kwam ze terug met een net en goed verzorgde moederhond, waaraan je kon zien dat deze niet in 5 minuten even was opgekalefaterd, weinig licht zag, schuw was etc etc ect.
Was deze review nuttig? +1

7.1
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:7.6
Diervriendelijkheid:6.7
Indruk binnenverblijf:7.6
Hygiëne‎:7.7
Ligging:7.6
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2013
Berry
Wij hebben hier onlangs een Ierse Setter pup gekocht. een reu. Het hok waar hij en zijn broertje in zaten zag er verzorgt uit. De klantvriendelijkheid was ook goed te noemen.
De pup was aan de magere kant en voelde wat zwak aan.
Tijdens de rit naar huis moest de hond braken. dat kan natuurlijk. Alleen wat ons bij thuiskomst opviel is dat de brokken die we meekregen (Royal canin) niet overeenkwamen met de brokken in het braaksel.

We hebben de pup nu inmiddels 2 weken en hij is nog steeds aan de dunne. Inmiddels een bezoekje gedaan bij de dierenarts. Hij heeft niet alle spuiten gehad, en ook de ontworming had niet plaatsgevonden. Terwijl ons dit wel was gezegd.

Hierdoor heb ik zelf ook het vermoeden dat de meeste verhalen hier toch wel kloppen.

Op het eerste zicht een mooie kennel en aardige mensen. Maar schijn bedriegt blijkbaar.
Was deze review nuttig? +5

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2013
Bram de Groot
Onze twee katten hebben hier 2 weekjes gezeten ivm met de vakantie en ze kwamen helemaal broodmager en verzwakt terug. Er zaten daar ongeveer 25 katten in dat hok, mijn vermoeden is dat er helemaal geen aandacht is geschonken aan die beestjes. Gewoon wat eten neerzetten en een keer de bezem erdoor heeft niets te maken met zorg voor dieren. Katten hebben persoonlijke aandacht nodig en je moet iedere dag checken of ze voldoende eten en ongestoord hun behoefte kunnen doen. Deze simpele vorm van zorg hebben ze daar duidelijk niet gehad.
Was deze review nuttig? +3

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2013
eleonora
Al deze onzin verhalen die ik hier lees zijn waarschijnlijk door mensen geplaats die geen verstand van dieren hebben... wij hebben 2 honden van hun en alle 2 super beestjes en gezond binnenkort om de 3e en wil nooit nergens anders een hondje hebben als bij hun marian jullie zijn nr 1....!!!!
Was deze review nuttig? -3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Veghel